22/4/13

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Τα φτερά του στις επιχειρήσεις ανοίγει ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, όπως δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα». Έτσι, σύστησε με τη σύζυγό του εταιρία που προωθεί –μεταξύ άλλων- και την κατασκευή του πρώτου αποτεφρωτηρίου για καύση νεκρών στην Ελλάδα.
23 Μαρτίου 2012. Έχοντας σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή με την περίφημη φράση του «μαζί τα φάγαμε», ο κ. Πάγκαλος ανακοινώνει την αποχώρησή του από την πολιτική. Δηλώνει μάλιστα ότι έχει φτάσει η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη στους νέου, έπειτα από 35 χρόνια παρουσίας στη Βουλή.
Ακριβώς ένα χρόνο μετά, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ βάζει τελικά σε εφαρμογή το δικό του plan B. Αποφασίζει ν’ αποχωριστεί μια για πάντα τον μανδύα του πολιτικού και να φορέσει το επιχειρηματικό του κοστούμι. Γίνεται συνέταιρος στις μπίζνες με τη σύζυγό του, την κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη, και ιδρύει την δική τους εταιρεία.
Μέσω αυτής, λοιπόν, φιλοδοξεί να επεκταθεί επιχειρηματικά σε μια σειρά από τομείς. Ένας από αυτούς είναι και η εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση των νεκρών, λειτουργώντας ως μεσολαβητής για εταιρία που φιλοδοξεί να κατασκευάσει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα!
Η εταιρία του ζεύγους Πάγκαλου φέρει την επωνυμία P&P Investment and Development και αντικείμενό της, μεταξύ άλλων, είναι η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης, υπηρεσίες έρευνας αγοράς, παροχή συμβούλου επικοινωνίας σε θέματα τεχνολογίας και ενέργειας και αντιπροσώπευση επιχειρήσεων.
Ως έδρα δηλώνεται το διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Φιλικής Εταιρίας 18. Το επισκέπτεται μάλιστα τις καθημερινές για να συντονίσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Πηγή: .staparaskinia.gr



Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: