6/4/13

ΝΤΟΙΝΓΚ...!!! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ !!!

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τον Κώστα Καραμανλή έχουν ληφθεί μετά τις τελευταίες τρομοκρατικές ενέργειες και τις απειλές που λέγεται ότι δέχτηκε κατά το σχέδιο της προανάκρισης για το σχέδιο «Πυθία», το οποίο αφορούσε δολοφονική απόπειρα εναντίον του.
Όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, οι αστυνομικοί της προσωπικής του φρουράς έχουν αλλάξει και επανήλθαν δίπλα του ορισμένοι έμπιστοι αξιωματικοί από την περίοδο της προεδρίας
του στη ΝΔ.
Επίσης, αντικαταστάθηκαν οι αλλοδαποί που τον φρουρούσαν από τις εκλογές του 2007 και εντεύθεν, έπειτα από αξιόπιστες πληροφορίες για κατασκοπευτικές δράσεις.
Μάλιστα η ασφάλεια του πρώην πρωθυπουργού επανέφερε την παλιά τακτική των επικοινωνιών του, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος δεν κάνει χρήση προσωπικού κινητού. αλλά συνομιλεί μέσω κινητών συνεργατών του, ενώ οι επικεφαλής της φρουράς του αλλάζουν διαρκώς τους κλειδάριθμους των σταθερών του τηλεφώνων αποτρέποντας έτσι τις παρακολουθήσεις.
Παράλληλα, επανήλθαν τα μεταβαλλόμενα σχεδιαγράμματα δρομολογίων από και προς τη Ραφήνα και ο Καραμανλής αναγκάστηκε εκ νέου να μην οδηγεί, όπως συνέβαινε κατά το παρελθόν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που είχαν συμμετάσχει σε επιχειρήσεις απεγκλωβισμών πολιτών τον Αύγουστο του 2007 στην Ηλεία, ο Κ. Καραμανλής είχε κατέβει στη Ζαχάρω φορώντας αντιπυρικό μπουφάν.
Ο λόγος ήταν γιατί κατά τη μετάβασή του στην περιοχή, και ενώ ενημερωνόταν διαρκώς για την εξέλιξη των πυρκαγιών, προέκυπταν νέες εστίες φωτιάς από σημεία όπου περνούσε. Μάλιστα, δύο ή τρεις φορές το πρωθυπουργικό όχημα με τα συνοδευτικά είχαν αλλάξει πορεία, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον εγκλωβισμό στα πύρινα μέτωπα.
Αξιωματικός της Αστυνομίας επισημαίνει πως ο πρωθυπουργός είχε κινδυνεύσει πραγματικά σε μία περίπτωση, γεγονός στο οποίο αναφέρθηκε χωρίς λεπτομέρειες και ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας σε συνέντευξη του τον Δεκέμβριο του 2011. Από έρευνες που είχε διενεργήσει τότε η ΕΥΠ, στις οποίες ωστόσο ουδέποτε αναφέρθηκε ο τότε διοικητής Ιωάννης Κοραντής, είχαν εντοπιστεί σχετικές συνομιλίες στην τουρκική και αλβανική γλώσσα. Γι' αυτό και στο πόρισμά του σήμερα ο ανακριτής αναφέρει ότι "οι παρακολουθήσεις συνεχίστηκαν τουλάχιστον έως το 2007".

spirospero

 Σχόλιο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ : Θα τρελαθούμε... Το ότι η χώρα που ζούμε, δεν είναι όπως ακριβώς την φανταζόμασταν, όλοι λίγο πολύ το χουμε καταλάβει. Όμως κάθε μέρα που περνάει, μα κάνει και νιώθουμε περισσότερο βλάκες από την προηγούμενη... ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΗ ΦΡΟΥΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΡΕ ΣΕΙΣ !!!?


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: