17/4/13

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ... ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !!!

 Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας Ηλείας ανάμεσα σε αλλοδαπούς εργάτες και Έλληνες. 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ένα από τους τέσσερις εργοδότες που προκάλεσαν που πυροβόλησαν του αλλοδαπούς, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.
Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή, υπήρξε ένταση μετά από διαφωνία που είχαν μεταξύ τους για τα μεροκάματα που θα έπαιρναν. Τότε σημειώθηκε η συμπλοκή με τους δύο Έλληνες να παίρνουν μια καραμπίνα αρχίζοντας να πυροβολούν αδιακρίτως. Σύμφωνα με πηγές περίπου 20 είναι ο αριθμός των τραυματιών που έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.
Τρεις Έλληνες είναι οι φερόμενοι ως δράστες της αιματηρής επίθεσης που καταδιώκει αυτή την ώρα η αστυνομία, ηλικίας 21, 27 και 39 χρόνων. Οι τρεις άντρες δούλευαν ως επιστάτες στα χωράφια 57χρονου, ο οποίος θεωρείται από τις αστυνομικές αρχές και ο ηθικός αυτουργός.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες γύρω στα 200 άτομα από Μπαγκλαντές και Πακιστάν πήγαν στο χώρο που σημειώθηκε η συμπλοκή να τα χρήματα που τους όφειλε και σημειώθηκε η συμπλοκή.
Πηγή: www.patrastimes.gr

Πηγή: staparaskinia.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: