22/4/13

ΛΑΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ - ΒΙΝΤΕΟ

 Η λαϊκή συνέλευση του κινήματος για την λαϊκή στάση πληρωμών σε Εφορία, Τράπεζες, ΔΕΚΟ ενισχύει τις δράσεις της στην Κρήτη και αποφάσισε μία σειρά από παρεμβάσεις με...

σημείο αναφοράς την αναστολή πλειστηριασμών. Η δεύτερη λαική συνέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και αποφασίστηκε

1)Παρέμβαση για αναστολή ιδιωτικών πλειστηριασμών από τράπεζες, την Τετάρτη 17/4/13 και ώρα 16.00 με την παρουσία πολιτών του Ηρακλείου.

2)Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί παρέμβαση την Παρασκευή 19/4/13 στις Οικονομικές Εφορίες του Ηρακλείου, καθώς και στον ΟΑΕΔ, για να μοιραστεί έντυπο ενημερωτικό υλικό, που θα αφορά την λαϊκή στάση πληρωμών. Επίσης θα υπάρξει αντίστοιχη ενέργεια, προς ενημέρωση του κόσμου, στην λαϊκή αγορά του Σαββάτου 20/4/13. Γι' αυτό τον λόγο, καλούμε όσους πολίτες μπορούν να παραβρεθούν και να συνδράμουν στην όλη προσπάθεια.

3)Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η τρίτη Γενική Συνέλευση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, την Κυριακή 21/4/13 και ώρα 18.30 στην πλατεία Ελευθερίας.


 prismanews.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: