24/4/13

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ - ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!!

Μπορεί το συνέδριο αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ να πραγματοποιήθηκε και μέσα από αυτό να αναδείχθηκε μία νέα γενιά στελεχών που θέλουν να υπηρετήσουν το σοσιαλισμό, ωστόσο οι δημοσκοπικές μετρήσεις δε φαίνεται να
"συγκινούνται".
Τα τελευταία στοιχεία έφτασαν στα χέρια του Ευάγγελου Βενιζέλου πριν λίγες μέρες και ήταν αποκαρδιωτικά, με το άλλοτε κραταιό κίνημα να κινείται λίγο πάνω από το 3% συνεχίζοντας την κατιούσα που έχει πάρει τα τελευταία τρία χρόνια.
Στην Ιπποκράτους επικρατεί προβληματισμός και δειλά δειλά πολλαπλασιάζονται εκείνοι που μιλούν για λουκέτο στο ΠΑΣΟΚ με στόχο να δημιουργηθεί κάτι νέο που θα εκφράσει το σοσιαλιστικό χώρο στην Ελλάδα.
Στην Κουμουνδούρου πάντως, φαίνεται πως πλέον, ένα χρόνο μετά έχουν το πάνω χέρι επιτυγχάνοντας να εκτοπίσουν το ΠΑΣΟΚ από το ζωτική του εκλογική δεξαμενή, οδηγώντας το σταδιακά σε διάλυση.
 
newsbomb.grΤην ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: