6/4/13

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! ΔΩΡΙΣΕ 28 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΦΟΡΟ 10500 ΕΥΡΩ !!!

 Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του γνωστού θέματος με την ταλαιπωρία που υπέστη η οικογένεια του 15χρονου μαθητή από την Εθνική τράπεζα η οποία είχε «μπλοκάρει» τον λογαριασμό στον οποίον αρκετοί έβαζαν χρήματα για να μεταφερθεί ο 15χρονος σε Νοσοκομείο της Γερμανίας, ο «Κόσμος» αποκαλύπτει μία άλλη παρόμοια ιστορία που μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει.Αφορά έναν μαθητή ο οποίος έχει λευχαιμία και ήδη νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο των Αθηνών έχοντας κάνει μεταμόσχευση. Στο πλευρό του η μητέρα του αλλά και οι συμμαθητές του. Η ιστορία ξεκινά από την ημέρα που συμμαθητής του παιδιού επέστρεψε σπίτι του με δάκρυα στα μάτια. Τον είδε ο πατέρας του, ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης, τον ρώτησε τι συμβαίνει και τότε ο μικρός του εξιστόρησε τι απασχολούσε όχι μόνο τον ίδιον αλλά όλους τους συμμαθητές του.
Ο πατέρας συγκινήθηκε και αποφάσισε να βοηθήσει. Ήρθε σε συνεννόηση με τον συνέταιρό του στις επιχειρήσεις και αμέσως έδωσαν 28.000 ευρώ από το ταμείο της εταιρείας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα έξοδα για την αποκατάσταση της υγείας του συμμαθητή του γιου του.
Η μητέρα του μικρού ασθενή ένιωσε πως είχε μία σημαντική βοήθεια στον Γολγοθά που ανέβαινε μαζί με το παιδί της. Μέχρι εκείνη τη στιγμή το κράτος αδυνατούσε να την βοηθήσει, και ήρθε ένας επιχειρηματίας να της προσφέρει αυτό που περίμενε.
Όπως ήταν φυσικό ο λογιστής της εταιρείας απευθύνθηκε τις επόμενες ημέρες στην αρμόδια ΔΟΥ προκειμένου να δηλώσει τη δωρεά και να δικαιολογήσει το έλλειμμα στο ταμείο. Και τότε… έπεσε από τα σύννεφα! Ο εφοριακός τον ενημέρωσε πως για τις 28.000 ευρώ της δωρεάς θα έπρεπε να πληρώσει και φόρο πάνω από 30% δηλαδή 10.500 ευρώ!
Δηλαδή στην Ελλάδα κάποιος που υποκαθιστά το κράτος σε αυτά που δεν μπορεί να παρέχει αυτά που πρέπει στους ασφαλισμένους πολίτες του… θα πρέπει να πληρώνει και το κράτος επειδή έκανε το αυτονόητο! Βοήθησε ένα παιδί στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει!

thebest


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: