16/3/13

Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΠΗΡΕ "ΧΡΥΣΟ ΣΚΟΥΦΟ" ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ "ΚΡΑΖΕΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

 Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώθηκαν. Ο Έκτορας Μποτρίνι κατάφερε φέτος να κάνει τη διαφορά και να φέρει την Ελληνική κουζίνα με την δική του υπογραφή στην πρώτη θέση.





Στον κορυφή! Ο ίδιος μιλώντας στο blog μας αποκάλυψε »Παρότι οι σεφ προτιμούν να εκφράζονται με γνώσεις, θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι που θα έμενε γνωστό, μόνο σε όσους ασχολούνται με τη γαστρονομία στον τόπο μας.

Η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή για όλους εμάς στο Etrusco Ettore Botrini Group, καταρχήν γιατί το Etrusco στην Κέρκυρα ανακηρύχθηκε από την Επιτροπή των Χρυσών Σκούφων, ως το  καλύτερο εστιατόριο στην Ελλάδα για το 2013, με δύο Χρυσούς Σκούφους και κατά δεύτερον γιατί το Botrini’s στην Αθήνα βραβεύτηκε πάλι με χρυσό σκούφο. Κυρίως όμως , γιατί είναι η πρώτη φορά που απονέμεται στο Etrusco ο τίτλος πρώτου καλύτερου εστιατορίου Ελληνικής κουζίνας , βραβείο που δικαιώνει το project που δουλεύουμε εδώ και 3 χρόνια».

Στο τέλος της απονομής ο Botrini ήταν πολύ αιχμηρός καθώς »τα έχωσε» στους πολίτικους που παρευρίσκονταν στην απονομή, τόσο για το ΦΠΑ , όσο και για το ότι τα παρουσιάζουν όλα ωραία όταν παρευρίσκονται σε διάφορα events αλλά πράττουν άσχημα όταν πρέπει να πάρουν αποφάσεις.


Πηγή: blogs.gossip-tv.gr



Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: