27/3/13

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΜΕ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΣΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ

Το όχι των Κυπρίων βουλευτών στο Μνημόνιο αποτέλεσε σε όλα τα πηγαδάκια που συντούσμαε την προηγούμενη εβδομάδα στο κοινοβούλιο αντικείμενο συζήτησης και... θαυμασμού.

Άλλοι όμως κατηγορούσαν τους βουλευτές της Μεγαλονήσου για "αυτοκτονία", υποστηρίζοντας πως η επιστροφή στη λίρα θα λειτουργήσει ως "ντόμινο", παρασύροντας όλη την ευρωζώνη.

Υπήρχαν και εκείνοι που ζήλεψαν στην κυριολεξία την "αντιδραστική" αυτή στάση και έλεγαν στο καφενείο: "Μακάρι να κάναμε και εμείς τα ίδια, να λέγαμε όχι στο πρώτο Μνημόνιο, το 2010, και να ζητούσαμε νέα διαπραγμάτευση με την τρόικα". Νωρίτερα, οι περισσότεροι εθνοπατέρες μας παρακολουθούσαν στο καφενείο με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά του τη λιτή συνεδρίαση, όπου με συνοπτικές διαδικασίες η κυπριακή βουλή καταψήφισε το Μνημόνιο. Τότε, μόλις ορισμένοι άκουσαν το αποτέλεσμα, σαν να έβλεπαν αγώνα ποδοσφαίρου, ξεστόμισαν αρκετά "γαλλικά", δείχνοντας τη δυσφορία τους για τη στάση των Κυπρίων.


parapolitika.gr/Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: