26/3/13

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ

 Διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής έξω από το MEGA...Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega, κατά της προβολής τουρκικής τηλεοπτικής σειράς την ημέρα της εθνικής επετείου, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα μετά από πρόσκληση του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

«Συνωμοσία σιωπής των καναλιών» σε ότι αφορά την κάλυψη της συγκεκριμένης διαμαρτυρίας κατήγγειλε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, που είπε μεταξύ άλλων, ότι «όσοι προδίδουν την Ελλάδα θα μας βρουν μπροστά τους».
Οι διαδηλωτές, που κρατούσαν ελληνικές σημαίες, είχαν καταλάβει το χώρο μπροστά από τις κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν στην είσοδο του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς και τις δυο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας της λεωφόρου Μεσογείων.
Τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος που συμμετείχαν στη συγκέντρωση παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον τηλεοπτικό σταθμό, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, μερίδα των συγκεντρωμένων έκαψε μια τουρκική σημαία και πέταξε κεσεδάκια με ταραμοσαλάτα στην είσοδο των γραφείων του καναλιού.
Πώς έπραξαν οι τηλεθεατές; Είδαν ή όχι την τουρκική σειρά την ημέρα της εθνικής επετείου;
Η Fatmagul συνέχισε απτόητη την τηλεοπτική της διαδρομή και την 25η Μαρτίου, έχοντας στο πλευρό της το 24,6% του τηλεοπτικού κοινού. Χαμηλότερα τα νούμερα στο νεανικό κοινό, χωρίς ωστόσο να πέσουν κάτω από το 15,3%


 picantiko.blogspot.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ. ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ.