27/1/13

ΦΡΙΚΗ !!! ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ !!!

 Φρικιαστικά στοιχεία αποκαλύπτουν μυστικοί ρεπόρτερ σε επαρχία της Βόρειας Κορέας.Ένας «κρυφός λιμός» στις αγροτικές περιοχές του Βορείου και Νοτίου Hwanghae εκτιμάται πως έχει ωθήσει τους κατοίκους στον κανιβαλισμό, με τις φήμες να κάνουν
λόγο για περισσότερα από 10.000 θύματα!
Μόλις πρόσφατα, ένας εξαθλιωμένος πατέρας εκτελέστηκε, ύστερα από τη δολοφονία των δύο του παιδιών, τα οποία έφαγε προκειμένου να επιβιώσει!
Η ανατριχιαστική αυτή ιστορία είναι μόλις μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις που οι άνθρωποι στη Βόρεια Κορέα οδηγούνται σε πρωτόγονες καταστάσεις, τρελαμένοι από την πείνα, έπειτα από τις μαζικές κατασχέσεις τροφίμων από κυβερνητικούς πράκτορες.
Μυστικοί ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού πρακτορείου Asia Press είπαν στους Sunday Times πως ένας άντρας αναγκάστηκε να ξεθάψει το πτώμα του εγγονού του και να το φάει! Ένας άλλος έφτασε στο σημείο να βράσει τον ίδιο του τον γιο και να τον φάει!

 newsbomb

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: