5/1/13

ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ


 O βουλευτής επισκέφτηκε τρεις οίκους ανοχής όπως ο ίδιος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook...
Στο πλευρό των ιερόδουλων βρέθηκε ο βουλευτής Ημαθίας των
Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Γιοβανόπουλος.
Ο βουλευτής όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Facebook συναντήθηκε με τις γυναίκες που εργάζονται σε αυτούς τους χώρους, όχι ως πελάτης ασφαλώς, αλλά για να τους ευχηθεί καλή χρονιά.
Διαβάστε τι έγραψε ο ίδιος γι' αυτή του την επίσκεψη:

"Χτύπησα χθες βράδυ την πόρτα τους. Τρία σπίτια, τρεις διαφορετικοί κόσμοι, η Εβίτα, η Ανιέλα, η Λούσυ, η καθεμιά και το κρεβάτι της. Ο δημόσιος αξιωματούχος θέλησα να γνωρίσω τις εργαζόμενες που δεν κρύβονται, δεν προσποιούνται, με τον ιδρώτα του κορμιού τους υπηρετούν τη γύμνια των κοινωνιών αιώνες τώρα. Αυτές οι δηλωμένες να τις πετροβολούμε, κι οι άλλες οι καθωσπρέπει να μας κυβερνούν. Το είχα κάτι σαν τάμα, να βρεθώ ένας άντρας στο σαλονάκι τους, έτοιμος να προσφέρει γλυκά κι ανθρωπιά, Καλή Χρονιά να ευχηθώ, όχι να τις σπρώξω στον ανάσκελο κόσμο των ενστίκτων.
Με καλοδέχθηκαν, αν και φοβήθηκα πως θα με σιχαθούν, τόση ανηθικότητα που εκπροσωπώ πια. Συγκινήθηκαν, μελαγχόλησαν, σοκαρίστηκαν. Κρατώ σαν φυλαχτό τα λόγια της Εβίτας : “Να ξαναβρούμε την αξιοπρέπειά μας. Να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, αλλιώς κανείς δεν θα μας σεβαστεί, δεν θα μας τιμήσει. Είμαι πολύ περήφανη που είμαι Ελληνίδα!”

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: