23/1/13

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ...

 "Όταν κάνεις ψευδείς βεβαιώσεις που στοιχίζουν στην πατρίδα σου 28 δις και ίσως και πιο πολλά και όταν ενδίδεις στις προσταγές των γερμανών να μην τηρείς το
καθήκον σου είσαι προδότης.... υπέγραφαν και βεβαίωναν ψευδή στοιχεία.Ήθελαν να μπούμε στο ΔΝΤ για να πέσει το εργατικό κόστος στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι επειδή η Ελλάδα είχε αρκετά προβλήματα και μεγαλύτερα από άλλες χώρες όπως η μεγάλη διαφθορά, επιπλέον ως πολίτες δεν έχουμε την κουλτούρα να ζητάμε τα δικαιώματά μας χρησιμοποίησαν ως πειραματόζωα.
Σκέφτηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου να τα εκμεταλλευτεί για να γίνει δημοφιλής διεθνιστής εις βάρος της Ελλάδας. Τα είχαν "φτιάξει ότι θα ερχόταν ο κ. Γεωργίου στην ΕΛΣΤΑΤ και επειδή είμασταν όλοι προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ και πίστευαν ότι όλοι θα συμπράξουμε στο έγκλημα που γινόταν."

Aπόσπασμα από την σύνεντευξη της Ζωής Γεωργαντάς στον Σπύρο Καρατζαφέρη>


ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ-ART TV

Το πραγματικό ύψος του ελλείματος το 2009 ήταν στο 3,9%!!!!



kourdistoportocali

Σχόλιο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ : Πόσα χρόνια ουρλιάζουμε οι bloggers για τις αποκαλύψεις της Γεωργαντά και κανείς εισαγγελέας δεν ασχολήθηκε μαζί της? Τώρα που η καταστροφή πήρε τον δρόμο της είπαν να ασχοληθούν με το θέμα?
Άντε εμείς είμαστε άσχετοι bloggers και λέμε ότι θέλουμε...Όταν όμως θεσμοθετημένο στέλεχος της ευρύτερης διακυβέρνησης λέει τέτοια πράματα γιατί δεν διερευνήθηκε το θέμα?Τώρα που ομολόγησε και το ΔΝΤ ότι όλα τα μνημόνια ήταν σε λάθος δρόμο,και ο Λοβέρδος άνοιξε το στοματάκι του, μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν, τάχα μου ότι έκαναν το καθήκον τους?
Πάντως το ζουμί από τις παραπάνω δηλώσεις, βρίσκω ότι είναι στη φράση... " ...ως πολίτες δεν έχουμε την κουλτούρα να ζητάμε τα δικαιώματά μας χρησιμοποίησαν ως πειραματόζωα." 
Πάντα θα είμαστε πειραματόζωα όσο δεν αντιδρούμε...Θα είμαστε οι βλάκες της Ευρώπης και όλοι θα γελάνε μαζί μας...Και να δείτε ότι κανείς δεν θα τιμωρηθεί για τις παραπάνω κατηγορίες...Μην ξεχνάτε ότι ο Κοσκωτάς μπήκε φυλακή, όχι για τα λαδώματα και τις λαμογιές, αλλά για ένα λαθραίο λέει τριόρωφο που είχε στην κατοχή του,ίσα για να εκτονωθούμε...
Το να είσαι Έλληνας θα συνεχίσει να είναι βασανιστικό,μιας και η ζωή κάθε βλάκα,βασανιστήριο είναι...


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: