26/12/12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!! ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ !!! - ΒΙΝΤΕΟ

  ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!!
dagoma-kinezas2
Η άτυχη Ιωάννα υπέστη βάρβαρη επίθεση από λυσσασμένες κινέζες.
Διότι είχε το θάρρος να υπερασπιστή την πατρίδα πατώντας φρένο στην άτιμη φοροδιαφυγή από την κάστα μαφιόζων Ασιατών που βρήκαν πρόσφορο έδαφος εκμετάλλευσης σε ένα κράτος χωράφι!!!, ζητώντας από τους μαγαζάτορες Κινέζους το αυτονόητο-μια απόδειξη αγορών!!!

Αυτό το κράτος χωράφι πως μπορεί να αποζημιώσει την άτυχη Ιωάννα τώρα??
Δείτε εδώ πως χτύπησαν μια θαρραλέα Ελληνίδα,που είχε το τσαγανό να αντισταθεί !!! Πολλές και πολλοί απλά σιωπούν σφυρίζοντας ανέμελα σε αυτό το φορολογικό παράδεισο των Κινέζων,και άλλων.
dagkoma-kinezas1
Θα ανεχτούμε ακόμα περισσότερους προπηλακισμούς και δαγκώματα από την κάστα μαφιόζων Ασιατών που κατά ληστεύουν φορολογικά την πατρίδα μας?!!
eleusisdiagoridon.blogspot.gr
staparaskinia.gr

Σχόλιο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ : Για φάπες είμαστε...αδερφές γίναμε τελικά...Πριν μερικά χρόνια τουλάχιστον,θα είχε μαζευτεί ο κόσμος και οι κινέζοι ακόμη θα τρέχανε...
Πλήρωνε Καραγκιόζη Έλληνα...μπούφο...χαιβάνι...προδότη...Πλ'ηρωνε φόρους και χαράτσια για να μπορεί ο κάθε μαφιόζος της υφηλίου να εκσπερματώνει στο ηλίθιο κορμί σου...Α  να χαθείς απο κεί... Πανίβλακα.
...Τελικά μας ωθούν να γίνουμε όλοι Χρυσαυγήτες...και θα το καταφέρουν θα το δείτε...

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: