28/12/12

Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ 2 ΣΤΑ ΠΕΡΠΤΕΡΑ ΚΑΙ... ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ

 Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, σύμφωνα με πληροφορίες σε πιεστήριο εκτός Ελλάδας, τυπώνονται για λογαριασμό ελληνικού εντύπου όλα
τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ 2 που δεν έχουν δει ακόμη οι εθνοπατέρες μας και οι Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου κάνουν ότι μπορούν για να παγώσουν τον χρόνο.
Προφανώς το διεφθαρμένο εγχώριο πολιτικό σύστημα αποφάσισε να θάψει την λίστα κάνοντας πλούσιο τον εκδότη που ετοιμάζεται να την βγάλει στα περίπτερα μέσα σε λίγες ώρες.
Ο εκδότης έχει στα χέρια του αντίγραφο της δεύτερης λίστας Λαγκάρντ η οποία προέρχεται από το γαλλικό υπουργείο Δικαιοσύνης και η οποία είναι 1000% αξιοποιήσιμη γι αυτούς που θα ήθελαν πράγματι να την αξιοποιήσουν και όχι να την θάψουν.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το γαλλικό υπουργείο έστειλε αντίγραφο και στην Τρόικα οπότε ματαιοπονούν οι εγχώριοι πολιτικοί καραγκιόζηδες που πιστεύουν ότι αυτή τη φορά θα κατηγορηθεί ο εκδότης και θα τον τρέχουν στα δικαστήρια όπως τον Βαξεβάνη.
Το πολιτικό σύστημα και οι νταβατζήδες που το προστατεύουν είναι τελειωμένοι.
Τα καλύτερα έρχονται. Σε λίγες ώρες η λίστα που μας κρύβουν θα κρέμεται στα περίπτερα...

Πηγή
 
staparaskinia.gr



Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: