24/11/12

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΖΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ (!!)

 Στα αναρίθμητα θύματα του πρώτου (και μοναδικού προς το παρόν) «κουρέματος» του ελληνικού χρέους προστέθηκε και Εκκλησία. Και μάλιστα γερμανική.
Η εκκλησιαστική ένωση του Goslar λοιπόν, αποφάσισε το 2010 να κάνει χοντρό παιχνίδι. Έβαλε το χέρι στο ταπεινό της πουγκί, ανέσυρε το ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 ευρώ και τα πόνταρε στο απρόβλεπτο άτι
που καλείται «ελληνικά ομόλογα».
Το συγκεκριμένο όμως άτι, ως γνωστόν, αποδείχθηκε στην πράξη ψωράλογο και οι Γερμανοί θεάρεστοι «αλογομούρηδες» απώλεσαν αυτόματα το … σεβαστό ποσό των 100.000 ευρώ. Η απογραφή βέβαια, της συνολικής ζημιάς αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2042 μ.Χ., αφού τα σκάρτα ομόλογα ανταλλάχθηκαν με άλλα, που δεν αποκλείεται και αυτά με τη σειρά τους να αποδειχθούν σκάρτα.
Η γερμανική εκκλησία αντέδρασε άμεσα. Η κεφαλή της αντικαταστάθηκε σιωπηρώς αλλά με την δέουσα πυγμή, οι διαρροές ότι πίσω από την αμαρτωλή επενδυτική κίνηση κρυβόταν (σατανική αναμφίβολα) ελβετική τράπεζα επιστρατεύθηκαν εν ριπή οφθαλμού ως ανάχωμα αντίστοιχων διαρροών από το παγκάρι, ενώ και το οικονομικό τμήμα της εκκλησιαστικής ένωσης συγχωνεύθηκε, σε μια αστραπιαία και ιδιοφυή αυτή τη φορά επιχειρηματική κίνηση, με την αντίστοιχη του γειτονικού Braunschweig.
Καλά όλα αυτά τα μπαλώματα αλλά με τη θεϊκή μήνι πώς θα τα βολέψουν;

 ysterografa.gr/

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: