16/11/12

Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!

Σε δίκη παραπέμπεται εκ νέου ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης μετά την έφεση που άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, κρίνοντας νομικά εσφαλμένη την αθωωτική απόφαση της 1ης
Νοεμβρίου για την υπόθεση δημοσιοποίησης της φερόμενης ως λίστας Λαγκάρντ.

Η εισαγγελία μιλά για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και έτσι ο εκδότης του περιοδικού HOT DOC θα βρεθεί και πάλι στο εδώλιο ενώπιον δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου.

«Πρωτοφανές. Η Εισαγγελία άσκησε έφεση στην αθωωτική μου απόφαση. Την ώρα που η κοινωνία απαιτεί αποκάλυψη, συγκαλύπτουν», ήταν το σχόλιο του κ. Βαξεβάνη στο twitter.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Έδρας του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου, όπου είχε εκδικαστεί σε πρώτο βαθμό η υπόθεση, είχε ζητήσει την καταδίκη του δημοσιογράφου, επικαλούμενος την παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Έκανε μάλιστα λόγο για «κανιβαλισμό» σε βάρος ανθρώπων που δεν έχει κριθεί αν παρανόμησαν ή όχι.



 fwtokoyskoysi.blogspot.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: