18/11/12

ΣΟΚ !!! 29ΑΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΤΟΥ !!!

Η οικονομική κρίση «τσάκισε» τον Γιάννη Τσαχαλίδη και μπροστά στο οικονομικό αδιέξοδο που βρισκόταν, κατέφυγε στον τζόγο γιατί έτσι πίστευε ότι θα νικήσει το «τέρας» της απόγνωσης και της θλίψης. 


Μάταια… Τα προβλήματά του γιγαντώθηκαν και κάθε μέρα που περνούσε για τον 29χρονο από τη Βέροια ήταν μία ζωντανή κόλαση.

Πριν από δεκαπέντε μέρες αποφάσισε να πουλήσει τον νεφρό του. Απευθύνθηκε ακόμη και στον ιδιωτικό ερευνητή Νίκο Πελεκάση, ζητώντας να του βρει συμβατό δότη. Ωστόσο, για καλή του τύχη και με την ψυχολογική στήριξη του κ. Πελεκάση, τα σχέδιά του απέτυχαν.

«Σκέφτηκα πως αυτή ήταν η μοναδική λύση για να σωθώ», εξομολογείται ο 29χρονος, μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής». Συνεχίζει: «Ντρέπομαι και μετανιώνω που σκέφτηκα κάτι τέτοιο, αλλά το μυαλό μου θόλωσε. Δεν μπορώ να βρω δουλειά εδώ και πάρα πολλούς μήνες και χρωστάω λεφτά στις τράπεζες. Δεν αντέχω άλλο».


 tragiko.com

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: