26/10/12

ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ !!

 Θα σταματήσουμε τους Χρυσαυγίτες στα ελληνοαλβανικά σύνορα, λένε οι Αλβανοί νεοναζί!

Αποθρασύνθηκαν οι Αλβανοί εθνικιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας και εκτοξεύουν απειλές κατά Ελλήνων πολιτικών που θα παραβρεθούν σε εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στη Βόρειο Ήπειρο! Μάλιστα καταγγέλλουν την αλβανική κυβέρνηση για "παζάρια" με Έλληνες νεοναζί οι οποίοι έχουν αναγγείλει (!) ότι θα γιορτάσουν αύριο την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κλεισούρα της Πρεμετής. Ταυτόχρονα ζητούν να γίνει άμεση εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητας στο Ελληνοαλβανικά σύνορα για τους Έλληνες νεοναζί και για κάθε πολιτικό εκπρόσωπο που υποκινεί το μίσος και τις εθνικές συγκρούσεις, μέχρι η Ελλάδα να επιτρέψει την είσοδο στους Αλβανούς πολίτες με τόπο γέννησης την Τσαμουριά, απειλώντας πως εάν η κρατικές αρχές δεν σταματήσουν στα σύνορα τους Έλληνες νεοναζί τότε θα τους σταματήσουν αυτοί.

«Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θεωρεί ότι τη δραστηριότητα αυτή όχι απλά ως ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό, αλλά ως ένα διπλωματικό σκάνδαλο που απαιτεί μια επίσημη απάντηση από την αλβανική διπλωματία, πράγμα το οποίο πιθανότατα δεν θα συμβεί.  Το Σάββατο αναμένεται να φτάσει στην Πρεμετή αντιπροσωπία οργανώσεων που επιθυμούν την αποσταθεροποίηση του Νότου της Αλβανίας, στο όνομα της απελευθέρωσης της Βορείου Ηπείρου, όπως λένε.  Αυτές οι οργανώσεις θα συγκεντρωθούν στο φαράγγι της Κλεισούρας στο διάσημο μοναστήρι οπού βρίσκονται τα λείψανα των Ελλήνων στρατιωτών, τα οποία ξέθαψε ο ιερέας της Κοσίνας. Αύριο οι οργανώσεις αυτές καθώς και πολλοί άλλοι αναμένεται να γιορτάσουν ισχυριζόμενοι ότι η Πρεμετή και η Κλεισούρα είναι Ελληνική γη και σύμφωνα μ' αυτούς η κοιτίδα της Βορείου Ηπείρου πρέπει να ενωθεί με την Ελλάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ερυθρομαυρης Συμμαχίας, Augent Xhaferaj.
Ο εκπρόσωπος της Ερυθρομαυρης Συμμαχίας συνεχίζει την δήλωσή του ζητώντας την άμεση εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητας στο Ελληνοαλβανικά σύνορα για τους Έλληνες νεοναζιστές και κάθε πολιτικό εκπρόσωπο που υποκινεί το μίσος και τις εθνικές συγκρούσεις, μέχρι η Ελλάδα να επιτρέψει την είσοδο στους Αλβανούς πολίτες με τόπο γέννησης την Τσαμουριά. Ενώ απειλεί πως εάν η κρατικές αρχές δεν σταματήσουν στα σύνορα τους Έλληνες νεοναζί τότε θα τους σταματήσουν αυτοί.
Πάντως η εκδήλωση στην οποία αναφέρονται οι Αλβανοί εθνικιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας τελείτε όπως κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου Αργυροκάστρου (δείτε σχετικό δημοσίευμα εδώ) και όχι από εθνικιστικούς κύκλους όπως αναφέρουν οι Αλβανοί νεοναζί.
Παρ' όλα αυτά πληροφορίες της aftonomi.gr αναφέρουν πως δεν θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής -τουλάχιστον στην εκδήλωση της Κλεισούρας- ωστόσο όλα είναι πιθανά! Εν αναμονή..
 aftonomi.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: