25/10/12

ΤΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ ΘΑ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ - ΒΟΧΑΣ

 Την πρωτοφανή απόφαση συνεργασίας του με μη κερδοσκοπικό σωματείο για την περιφρούρηση του Ζευγολατίου ανακοίνωσε ο δήμος Βέλου-Βόχας, σε μια προσπάθεια αντιμετώπισης της αυξημένης εγκληματικότητας στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Βέλου - Βόχας, σε συνεργασία με το
μη κερδοσκοπικό σωματείο Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ζευγολατιού «Κοινωνία» θα αναπτύξει υπό την αιγίδα της εθελοντικής ομάδας του δήμου Βέλου - Βόχας «Αρωγή», περιπολίες από τις 11.00 το βράδυ ως τις 6.00 το πρωί, για την περιφρούρηση και φύλαξη των κατοικιών και των καταστημάτων του Ζευγολατιού.

Πρόκειται για μια πραγματικά...πρωτότυπη απόφαση που δείχνει την απελπισία στην οποία έχουν περιέλθει οι τοπικές κοινότητες στις οποίες δεν φαίνεται να αρκεί η όποια παρουσία της Αστυνομίας στις περιοχές τους.

Ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής:

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ζευγολατιού «Κοινωνία», μετά από συζήτηση που έγινε, θα αναπτύξει υπό την αιγίδα της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Βέλου Βόχας ΄΄ΑΡΩΓΗ΄΄ στο επόμενο χρονικό διάστημα περιπολίες κατά τις βραδινές ώρες (11 μ.μ. – 06.00 π.μ.) για την περιφρούρηση – φύλαξη του Ζευγολατιού, όσον αφορά σπίτια και μαγαζιά.

Καλούνται οι κάτοικοι του Ζευγολατιού να προσέλθουν στο ΚΕΠ Ζευγολατιού και να συνεισφέρει ο καθένας ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ με όποιο ποσό επιθυμεί ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, προκειμένου να ξεκινήσει η προσπάθεια αυτή για ένα ασφαλές κοινωνικό περιβάλλον.

Πηγή: iefimerida


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: