23/10/12

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ...!!

 Τα παράπονά του για τη νεολαία της Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά τη συνέντευξη Τύπου που ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, λόγω αργοπορίας του δημάρχου…


Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Μπουτάρης έκανε παράπονα για τη νεολαία, που δεν συμμετείχε στη womex και ξενυχτούσε στη Βαλαωρίτου. «Είναι μόδα αυτά τα μαγαζιά που παίζουν δυνατή μουσική και σύντομα θα κλείσουν! Αν δεν κλείσουν μόνα τους, θα τα κλείσουμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τα άτομα με εθισμό είπε: «Δεν πρέπει να προσπερνούμε τα άτομα με εθισμό, ούτε να τα πετάμε στη θάλασσα, αλλά να μάθουμε να ζούμε με αυτούς».

Όσο για τον προϋπολογισμό είπε πως θέλουν ένα μοντέλο σφιχτού προϋπολογισμού με μείωση δημοτικών τελών κατά 10% στα σπίτια που θα αποφέρουν χρήματα στους δημότες!

Παράλληλα, είπε πως θα βάλουν σε όλα τα σχολεία φωτοβολταικά και πως θα απαγορεύσουν στους καταστηματάρχες της Αριστοτέλους να έχουν άλλο χρώμα ομπρέλες εκτός από άσπρο!


 http://www.thousandnews.gr 


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: