24/10/12

ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ !!!

 Εικόνα φρίκης αντίκρισε κάτοικος των Αχαρνών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 10ης Οκτωβρίου, όταν ένας μελαψός άντρας προσπαθούσε να τιθασεύσει ένα αδέσποτο σκυλί για να βγάλει πάνω του όλα τα άγρια και ανώμαλα ένστικτά του! 

Τα ουρλιαχτά του ζώου...



σήκωσαν κυριολεκτικά στον αέρα την ήσυχη γειτονιά με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βγουν στα μπαλκόνια και να αποδοκιμάζουν τον δράστη.

Οι φωνές των κατοίκων κατάφεραν να τρέψουν τον άντρα, που από τις πρώτες πληροφορίες φέρετε να είναι Πακιστανικής καταγωγής, σε φυγή.

Με μία μικρή έρευνα ανακαλύψαμε πως δεν είναι το μόνο περιστατικό στην πόλη μας, αφού κι άλλοι κάτοικοι έχουν έρθει αντιμέτωποι με σκληρές εικόνες σαν αυτή που σας περιγράψαμε.

Ευχόμαστε με την δημοσιοποίηση του θέματος να μην υπάρξουν κι άλλα παρόμοια περιστατικά. 

Τα άτυχα ζώα εκτός από τις δύσκολες συνθήκες επιβίωσης στους δρόμους της πόλης (έλλειψη τροφής, αρρώστιες, βροχή, κρύο κλπ) δεν πρέπει να έρχονται αντιμέτωπα και με το σκληρό, απάνθρωπο πρόσωπο αυτών των «άρρωστων» μυαλών. 

Ελπίζουμε να είναι το τελευταίο κρούσμα...



acharnorama.gr



Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: