29/9/12

ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!! ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΕΥΡΩ !!!

 Τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους ορέξεις πάνω στα άγουρα κορμιά ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας ακόμη και δέκα ετών που περπατούν την πιάτσα του αγοραίου έρωτα στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα ικανοποιούν ηλικιωμένοι άνδρες. Όπως αναφέρει η...



Espresso, οι μικρές «πεταλούδες της νύχτας» εκδίδονται καθημερινά για λίγα μόλις ευρώ. Η ταρίφα τους ξεκινά από τα πέντε ευρώ και αν καταφέρουν να κλείσουν «καλή συμφωνία» φτάνουν μέχρι τα 20 με 30 ευρώ.

Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που ακόμη και υπό το φως της ημέρας ηλικιωμένοι άνδρες κρατώντας από το χέρι το εγγόνι τους πλησιάζουν τα ανήλικα κορίτσια και αρχίζουν το παζάρι για να επιστρέψουν αργότερα μόνοι τους ώστε να απολαύσουν μαζί τους λίγες στιγμές ηδονής.

Οι ηλικιωμένοι παιδεραστές μεταφέρουν τις ανήλικες σε φτηνά ξενοδοχεία και επιστρέφουν έπειτα στα σπίτια και τις οικογένειες τους. 


 trelokouneli.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: