28/7/12

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΖΑΚ ΡΟΓΚ



ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΟΕ ΖΑΓΚ ΡΟΓΚ


«Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Ζαγκ Ρογκ, μιλώντας στην χθεσινοβραδινή έναρξη της Ολυμπιάδας του Λονδίνου, είπε ότι «οι αγώνες γύρισαν σπίτι τους»!

Είναι απαράδεκτος, ανιστόρητος και προκλητικός. Έτσι κι αλλιώς είναι άξιος συνεχιστής της εμπορευματοποίησης του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

Σε αυτή την άθλια δήλωση, δεν αντέδρασε ούτε ο ανύπαρκτος Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ούτε ο γνωστός... ξεχασιάρης Επικεφαλής της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής Ισίδωρος Κούβελος, ούτε ο μνημονιακός Υφυπουργός Αθλητισμού  Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος εκπροσώπησε τη χώρα μας στη τελετή έναρξης των  Αγώνων και άκουσε τον προκλητικό Ζαγκ Ρογκ από πρώτο χέρι.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε από τον Ζαγκ Ρογκ να ανακαλέσει άμεσα τη δήλωσή του και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους Έλληνες και την Ελλάδα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και που θα είναι εσαεί η μητέρα τους.

Υπενθυμίζω, επίσης, τη πρόταση του  Κωνσταντίνου Καραμανλή για μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαία Ολυμπία, την Ελλάδα, η οποία πρέπει επιτέλους να μας απασχολήσει»



Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: