12/6/12

ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΕΙ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΖ DVD

 Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου, για την υπόθεση του ροζ DVD...
Ο εισαγγελέας, ο οποίος διενήργησε πολύμηνη έρευνα, άσκησε εναντίον της Τζούλιας Αλεξανδράτου ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος, που αφορά σε..
ισχυρισμούς της κατηγορουμένης, που δεν αποδείχθηκαν αληθείς...
Για το επίμαχο ροζ DVD (το οποίο είχε γυριστεί από την εταιρεία «Σειρήνα») η Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ, είχε καταθέσει ότι δεν ήταν εμπορικό προϊόν, αλλά επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από τον πρώην σύντροφό της και πως δεν υπήρχε κανένα συμφωνητικό και ως εκ τούτου δεν είχε εισπράξει καμία αμοιβή.
Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της εταιρείας «Σειρήνα», ωστόσο, όταν κλήθηκε στο ΣΔΟΕ προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό με την Τζούλια Αλεξανδράτου, βάσει του οποίου η προβλεπόμενη αμοιβή της ήταν 150.000 ευρώ.
Την υπόθεση θα αναλάβει ανακριτής.
 
 taxalia.blogspot.com

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: