24/6/12

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΥ...!!! ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΕ ΒΙΑΓΚΡΑ ΣΕ 10ΑΧΡΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ !!!

 Κι ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί μας ξεφτιλίζουν... Τους πρωταθλητές της συνταγογράφησης θα κληθεί πολύ σύντομα να εντοπίσει ο νέος υπουργός Υγείας, καθώς πολλοί γιατροί υπογράφουν συνταγές που προκαλούν
σοκ.
Ήδη τα ονόματα και η λίστα με τις υπό συζήτηση συνταγέςέχουν συγκεντρωθεί και θα παραδοθούν στον Ανδρέα Λυκουρέντζο, ενώ στη συνέχεια –κατά τη συνήθη διαδικασία- οι γιατροί θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.
Τι εντόπισαν –μεταξύ άλλων- οι ελεγκτές; Παιδάκια, και κυρίως κοριτσάκια 10 και 12 ετών, να παίρνουν –μετά... μανίας, μάλιστα- φάρμακα τύπου βιάγκρα!
Οι παιδικές... ερωτικές συνταγές ήταν χειρόγραφες και εντοπίστηκαν μετά τη σάρωση και την ενσωμάτωση τους στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
Επίσης, διαπιστώθηκε πως είχαν φορτώσει σχεδόν όλες τις συνταγές στο βιβλιάριο ιερέα ενός χωριού!
Μάλιστα, από τις συνταγές που σαρώθηκαν στο πλαίσιο του ελέγχου, βρέθηκε ότι ο ιερέας του χωριού λάμβανε... ορμονοθεραπεία για να τεκνοποιήσει!
Όπως διαπιστώθηκε, οι περισσότεροι χωριανοί έσπευδαν να γράψουν τα φάρμακά τους στο βιβλιάριο του ιερωμένου!
Στην Κέρκυρα εντοπίστηκε, εξάλλου, το φαρμακείο που εκτελεί τις περισσότερες συνταγές από κάθε άλλο φαρμακείο στη χώρα.
Οι ειδικοί εντόπισαν κύκλωμα που σχετιζόταν με τη γειτονική Αλβανία όπου και κατέληγαν τα φάρμακα.
Στην πολυσυζυτημένη Ζάκυνθο, τέλος, όπου χορηγούνταν και τα περισσότερα επιδόματα τυφλότητας στη χώρα, βρέθηκε γιατρός σε χωριό μόλις 150 κατοίκων να έχει κόψει από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο 5.561 συνταγές!

makeleio.gr

Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: