4/4/12

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ

Δεν θα εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση του Ψωμιάδη αφού ο δικηγόρος του Big Mac ζήτησε από το δικαστήριο αναβολή κάτι που έγινε δεκτό.

Ο λόγος της αναβολής ήταν επειδή ο Χαρίλαος
Ψωμιάδης νοσηλεύεται στην εντατική στην Καβάλα καθώς υπέστη έμφραγμα. Η πρόεδρος ζήτησε αποδεικτικά στοιχεία από το νοσοκομείο καθώς το φαινόμενο νοσηλείας είναι σύνηθες κάτι που επισήμανε ο δικηγόρος της ΑΕΚ.

Επίσης, απουσίαζε από την δικαστική αίθουσα ο Μάκης Ψωμιάδης αφού είναι υπό κράτηση στις φυλακές των Σκοπίων και θα ήθελε να δώσει και αυτός το παρών για να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Οι δύο υποθέσεις που πήραν αναβολή ήταν ποινικές δίκες κατά του Μάκη Ψωμιάδη και των συνεργών του (αρ. 3 και 4) για τις υπεξαιρέσεις και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Την Ενωση εκπροσώπησαν οι Οικονομόπουλος, Δημητρέλος, Αδαμίδης και Γρανίτσας. Επίσης βρέθηκαν και οι Ρόκκας, Δερμανούτσος και Καπετανόπουλος, αλλά και όλο το νομικό επιτελείο της οικογένειας Ψωμιάδη.

Ο Μάκης Ψωμιάδης αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα τέλη Μαϊου και αναμένεται η υπόθεση να οριστεί αργότερα.

Πηγή: www.gazzetta.gr


Την ευθύνη στα κείμενα που αναρτούνται στο partaolablog.blogspot.com,φέρει ο υπογράφων ,ή η πηγή, και δεν αποτελούν απαραίτητα θέση και άποψη του παρόντος ιστολογίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: